Σχετικά με την Novatron Security Distribution AE

Η Novatron Security Distribution ΑΕ, εξειδικεύεται αποκλειστικά στη διανομή συστημάτων ηλεκτρονικής ασφάλειας, όπως συστήματα παρακολούθησης, συστήματα συναγερμών, συστήματα ελέγχου πρόσβασης, συστήματα πυρανίχνευσης, καθώς και αντικλεπτικά εμπορευμάτων.

Η γκάμα των προϊόντων μας εκτείνεται από τα επαγγελματικά συστήματα μέχρι τα προϊόντα της αγοράς DIY. Ανάλογα με το είδος και τις απαιτήσεις του προϊόντος, συνεργάτες μας είναι:

  • Επαγγελματίες του χώρου της ασφάλειας (εγκαταστάτες)
  • Εταιρείες ασφαλείας
  • Τεχνικές εταιρείες
  • Εταιρείες πληροφορικής & λύσεων τεχνολογίας
  • Καταστήματα λιανικής πώλησης ειδών τεχνολογίας (DIY)
  • E-shops (DIY)

Δυνατές συνεργασίες

Συνεργαζόμαστε απευθείας με διεθνώς καταξιωμένους καταστευαστές όπως:

Dahua, Dali, Foscam, Bionics, VStarcam, DSC, Chuango, HID, ZKTeco, Kantech, Extralis, Zettler, Sensormatic, Exacq, Pulsar, American Dynamics, Arecont Vision κ.ά.

Γιατί η γνώση είναι δύναμη

Η Novatron Security Distribution ΑΕ, ενημερώνει τακτικά τους συνεργάτες της για νέα προϊόντα και λύσεις, οργανώνοντας σεμινάρια,ημερίδες και παρουσιάσεις, καθώς και μέσω αποστολής ενημερωτικού υλικού.

Το τμήμα πωλήσεων της εταιρείας μας,είναι στελεχωμένο με εκπαιδευμένους και πολύ έμπειρους πωλητές έτοιμους να σας προτείνουν τα κατάλληλα υλικά για την εγκατάστασή σας.

Τέλος, μια εξειδικευμένη ομάδα έμπειρων τεχνικών παρέχει την τεχνική υποστήριξη που πιθανόν να χρειαστείτε, πριν αλλά και μετά την πώληση. Έτσι επικεντρώνεστε στην εξυπηρέτηση του πελάτη σας, έχοντας εμπιστοσύνη στα προϊόντα που προτείνετε.

Σας ευχαριστούμε για την μακροχρόνια και απρόσκοπτη συνεργασία μας και μεγαλώνουμε μαζί σας!

Novatron Security Distribution ΑΕ