Εξυπηρέτηση Πελατών

Τρόποι Πληρωμής
Η εξόφληση της παραγγελίας σας, μπορεί να γίνει είτε με αντ/λη μετρητά κατά την παράδοση,είτε με προπληρωμή σε τραπεζικό λογαριασμό.Αν διαθέτετε πιστωτική κάρτα και επιθυμείτε να πληρώσετε με δόσεις,κρίνεται απαραίτητη η παρουσία σας στην έδρα της εταιρείας μας.
Τρόποι Παραγγελίας
Μπορείτε να προμηθευτείτε τα προϊόντα μας μέσω του ηλετρονικού μας καταστήματος (απαιτείται εγγραφή χρήστη),μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου που θα εξυπηρετηθείτε από το εξειδικευμένο προσωπικό μας αλλά και μέσω Fax στο 210 6180866 ή με αποστολή email στο sales@novatronsec.com.
Τρόποι Αποστολής
Η παράδοση/αποστολή των εμπορευμάτων γίνεται την επόμενη εργάσιμη μέσω courier, με δικά μας μέσα, μέσω πρακτορείου που θα υποδείξει ο πελάτης ή με απευθείας παραλαβή απο τον πελάτη στην έδρα της εταιρείας μας και πάντα σε συννενόηση με τον πελάτη και ανάλογα τον όγκο και το βάρος της παραγγελίας. Η χρέωση των μεταφορικών επιβαρύνει τον αγοραστή. Για να επωφεληθείτε με δωρεάν μεταφορικά ή ειδικές τιμές και αυθημερόν παραδόσεις, γραφτείτε μέλος . 
Επιστροφές Προϊόντων (DOA)
Για προϊόντα που διαπιστωθεί, έπειτα από έλεγχο του τεχνικού μας τμήματος, οτι φέρουν κατασκευαστικό ελάττωμα η παράδοσή τους μπορεί να γίνει μέσα σε διάστημα 7 ημερολογιακών ημερών και στην κατάσταση που βρισκόταν πριν την παράδοση (προϊόν & συσκευασία).
Όροι Εγγύησης
Η εγγύηση κάθε προϊόντος έχει περιορισμένη ισχύ η οποία προσδιορίζεται από τον εκάστοτε κατασκευαστη, και μπορεί να διαφέρει στα επιμέρους εξαρτήματα που απαρτίζουν το τελικό προϊόν. Η παράδοση των προϊόντων προς επισκευή/αντικατάσταση, γίνεται με έξοδα και ευθύνη του πελάτη. Απαραιτήτως το προϊόν πρέπει να συνοδεύεται με το παραστατικό αγοράς, τη φόρμα RMA συμπληρωμένη και να μην έχει υποστεί φθορά το Serial Number του προϊόντος. Σε κάθε περίπτωση οι όροι εγγύησης περιγράφονται αναλυτικά από τον κατασκευαστή και δεν εξαρτώνται από την Novatron Security Distr. SA. Η εταιρεία μας, με την επιστροφή των προϊόντων από τον πελάτη, διενεργεί τους απαραίτητους ελέγχους, για τους οποίους οι εταιρείες κατασκευής έχουν εξουσιοδοτήσει και πιστοποιήσει τους τεχνικούς μας, και στη συνέχεια ενημερώνεται ο πελάτης αναλόγως. 
Απομακρυσμένη Τεχνική Υποστήριξη
Η εταιρεία μας υποστηρίζει και παρέχει απομακρυσμένη εγκατάσταση με extra κόστος στους πελάτες, συνεργάτες ή τρίτους μέσω συνεργατών της, για τα προϊόντα που έχουν αγορασθεί απευθείας από την εταιρεία μας ή μέσω του δικτύου διανομής μας, όπου και διασταυρώνεται ο σειριακός αριθμός. Για όλους τους συνεργάτες-πελάτες μας,διαθέτουμε τηλεφωνική υποστήριξη με οδηγίες και συμβουλές από το εξειδικευμένο προσωπικό μας.
Εγγεγραμένα μέλη
Μοναδικές και συνεχείς προσφορές, διοργάνωση εκπαιδευτικών σεμιναρίων, ενημέρωση για προ παραγγελίες νέων παραλαβών, άμεση καταχώρηση παραγγελιών ηλεκτρονικά και πολλά ακόμη οφέλη, μπορούν να επωφεληθούν τα εγγεγραμένα μέλη του ηλεκτρουνικού μας καταστήματος.