Η Εταιρεία


Η Novatron Security Distribution ΑΕ δραστηριοποιείται αποκλειστικά στη χονδρική πώληση συστημάτων ασφαλείας, όπως συστήματα βιντεοεπιτήρησης (CCTV), συναγερμών, ελέγχου πρόσβασης, πυρανίχνευσης, καθώς και αντικλεπτικά εμπορευμάτων.

Η προϊοντική γκάμα μας εκτείνεται από τα επαγγελματικά συστήματα μέχρι και καταναλωτικά προϊόντα ασφαλείας.

Συνεργαζόμαστε απευθείας, με διεθνώς καταξιωμένους κατασκευαστές, όπως οι: Dahua, Hikvision, Flir, DSC, Ajax, Risco, Chuango, HID, ZKTeco, IDTeck, Kantech, Fireclass, Zettler, Sensormatic, Exacq, Pulsar, CQR, Foscam, VStarcam, Bionics και πολλούς άλλους.

Πελάτες μας είναι:

  • Επαγγελματίες της ασφάλειας (εγκαταστάτες)
  • Εταιρίες ασφαλείας, πληροφορικής, ολοκληρωμένων λύσεων τεχνολογίας
  • Ηλεκτρονικά και φυσικά καταστήματα λιανικής πώλησης ειδών τεχνολογίας (για τα καταναλωτικά προϊόντα)

Ενημερώνουμε τακτικά τους πελάτες μας για νέα προϊόντα, τεχνολογίες και λύσεις, με σεμινάρια, παρουσιάσεις και με ενημερωτικό υλικό.

Το τμήμα πωλήσεων της εταιρείας είναι επανδρωμένο με έμπειρους επαγγελματίες, που θα προτείνουν τα κατάλληλα υλικά για το έργο σας, ενώ η εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών παρέχει την υποστήριξη που πιθανόν να χρειαστείτε, πριν και μετά την πώληση.

Αυτό το site αποτελεί μοναδικό εργαλείο για τους πελάτες της Εταιρείας και περιέχει όλα τα είδη που εμπορευόμαστε με διαθεσιμότητα, τιμές, μοναδικές προσφορές, περιγραφές, τεχνικά φυλλάδια, εγχειρίδια, ιστορικό παραγγελιών, προτάσεις προσφορών για τους πελάτες σας και πολλά άλλα.

Αν δραστηριοποιείστε σε κάποια από τις παραπάνω κατηγορίες πελατών, είμαστε σίγουρα ο συνεργάτης που χρειάζεστε. Κάντε την αίτησή σας εδώ.